Posts

Showing posts from February, 2015

Happy CNY!!

Image
Assalamualaikum w.b.t..
Happy Chinese New Year to my Chinese friends that celebrating it today!!
Untuk yang lain2 tu sure sedang menikmati hari cuti bersama keluarga.
Cuti dari khamis sampai ahad dah tentu ramai yg menggunakan hari cuti yg ada utk balik kampung, pegi holiday, cross-state (mcm cross-country, tp since dlm Malaysia je so kita cross-state jelh)..
Dan yang paling pasti, jalan akan jem seperti yang selalu dijangka.. Jadi, rancang perjalanan anda dengan baik, dgr mcm cliche kan, tp dh memang kne rancang dgn baik, kalau x, menghadap jem la kita berjam2 lama nya.. Time tu lah nanti keluar segala perancangan indah "kalau kita keluar awal, kalau kita xlalu kt sini", dan banyak lagi kalau nye..
Yang penting jgn stress, bukan kita je yang ada dlm kesesakan lalu lintas tu, org lain pun ada sama. Semua pun nak sampai ke tempat yang dituju dlm keadaan selamat. Saya doakan semua selamat pergi dan selamat pulang ke destinasi.


}