Posts

Showing posts from January, 2016

Bersihkan sawang 'rumah' no 2.

Image
Assalamualaikum w.b.t & Selamat sejahtera ^_^

Dah lama tak update apa2 kt sini.. Bersawang sikit, hehe..
Dah ada new chapter in life.. Anak sulung dah masuk darjah 1.. Excited sangat sampai rasa nak masuk sekolah balik, hahaha... Yang no 2 pun dah start tadika.
And kita dh ada baby baru dalam family. So, total ada 4 anak.. Baru xbaru jgklah.. She's gonna be 1 this April. Alhamdulillah..

Well, seperti biasa bila dah lama tak post apa2 ada sedikit rasa canggung nak menaip. Kepala pun blur lagi, nak ambil masa 'free' pun time anak2 tak ganggu (which is impossible).. Tapi demi nak hilangkan sawang2 dlm 'rumah' ni, kita mesti berusaha! Yes!

Nak warm up sikit cerita pasal KEDAI BUKU ONLINE seperti yg terpampang di atas.
Siapa yg suka baca buku?
Siapa yg suka pegang buku?
Siapa yg NAK BELI BUKU tapi XSUKA BERATUR lama2 kt kedai buku & paling penting tak suka nak round banyakkkk kali kt tempat2 @ section2 buku yg memang menjadi pilihan @ carian peribadi? Hahaha, t…