Posts

Showing posts from May, 2017

Penulisan Berimpak Tinggi

Assalamualaikum wbt semuanya.

Selalu je blog ni terbiar tanpa dijaga. Banyak halangan nak update cerita-ceriti terbaru yang jadi. Keinginan tu ada, masa tu terhad. Macam-macam nak update.

Pasal kain, Konjac, promosi-promosi sepanjang May ni, SALE untuk baju-baju pun banyak sekarang ni. Nak masuk bulan Ramadhan pula lagi. Huh...

Haa, kebetulan nak masuk bulan puasa ni kan, sesiapa yang berminat nak cari sifu atau guru untuk menuntut ilmu storytelling ni kan, saya cadangkan Tuan Al-Irfan Jani.
Beliau memang power bila bab menulis ni. Lagi-lagi penulisan yang ada impak. Bukan biasa-biasa.

Kebetulan bulan puasa ni beliau buka slot untuk topik 'Mencari Ibrah'. Ibrah tu apa? Ibrah itu pengajaran, moral, nilai -- maksudnya.

Sesiapa yang berminat nak menggali ilmu berkenaan penulisan berimpak tinggi ni, boleh klik link ni :

https://stori.onpay.my/order/form/kelasibrah/Pnsuraya

Memang tak rugi join kelas dia. Kelas yang dibuat dalam bulan puasa ni istimewa lebih dari kelas-kelas sebelum…