Intro - Kain Vietnam Silk

Assalamualaikum wbt.

Seperti biasa, kita cerita pasal kain lagi.
Kali ni Vietnam Silk.

Vietnam Silk dari Comfy Cosy ada beberapa jenis tau. Yang penting semuanya cantik-cantik. Sekali tengok je macam kena mandrem, rasa nak tatap lama-lama.

Haa, tu belum buat baju lagi tu.

Okay, apa yang bestnya Vietnam Silk ni?

1. Boleh dibasuh menggunakan mesin basuh tau. Tak susah nak jaga.

2. Mudah untuk digosok.

3. Payah nak ronyok. Bahasa minang kata crumple.

4. Kain dua muka. Depan belakang boleh guna buat baju. Ada 2 tone colour gitu.

5. Kainnya sejuk dan selesa. Yang pakai saja yang boleh rasa keselesaan kainnya tu.

6. Kain Vietnam Silk tidak jarang. Tak perlu pakai inner pun.


Kain Vietnam Silk Comfy Cosy memang berkualiti.
Menjadi pilihan pensyarah, doktor, mereka yang bekerja di pejabat dan ramai lagi lah.

Selesa menggayakan Vietnam Silk di mana-mana saja kerana ia mudah dijaga dan pemakai boleh sentiasa nampak kemas dan sopan walau memakainya seharian.


Nantikan gambar-gambar kain Vietnam Silk yang menusuk kalbu di post akan datang.

Stay tune!

Popular posts from this blog

Hormon.

Kain Pasang Linen